Prostor

U ovom odeljku, predstavljamo vam našu inspirativnu okolinu koja podstiče kreativnost i razvoj malih talenata. Smešteni u sigurnom i toplo uređenom prostoru, naš vrtić pruža deci prijatno okruženje koje podstiče igru, učenje i istraživanje. Ovde ćete pronaći fotografije naših učionica, i drugih prostorija koje su posebno dizajnirane kako bi pružile najbolje iskustvo za vaše mališane.

Aktivnosti

U odeljku “Aktivnosti” delimo sa vama uzbudljive trenutke kroz različite aktivnosti koje organizujemo u vrtiću “Mali Talenti”. Naše bogatstvo programa uključuje umetničke radionice, sportske aktivnosti, edukativne igre i još mnogo toga. S ponosom ističemo kako svakodnevno pružamo deci priliku da istraže svoje talente i razvijaju širok spektar veština.

Deca

Najsvetliji deo naše Galerije posvećen je deci – našim Malim Talentima. U ovom odeljku delimo trenutke smeha, igre, učenja i rasta naših najmlađih članova. Fotografije oživljavaju radost i energiju koja isijava iz njih svakog dana dok rastu i stvaraju prijateljstva koja će trajati. Ovde možete uživati u šarenolikim trenucima koji prikazuju svu raznovrsnost i individualnost naših mališana.

Translate »